Brf Dora Lindgrens väg 1 i Falun

 • Status: Slutsålt
 • Kommun: Falun
 • Beteckning:Brf Dora Lindgrens väg 1
 • Adress:Dora Lindgrens väg, Falun
 • Boarea: Boarea 92 kvm m2
 • Pris:Information saknas
 • Boendeform:Kedjehus
 • Antal:Information saknas

På Dora Lindgrens väg 1 i Lilla Källviken, Falun, erbjuder Myresjöhus 9 st bostäder i kedjehusform och bostadsrättsformat. Området ligger mitt i grönskande natur och har samtidigt närhet till service och handel. Flera gång- och cykelstråk går genom området och ansluter till befintliga vägar mot Falu centrum och City Gross. Varmt välkommen!

Bo modernt i Lilla Källviken

Lilla Källviken erbjuder en aktiv och modern livsstil, här finns orörd naturmark som bjuder in till skogspromenader. Samtidigt finns alla bekvämligheter i form av service och handel i närheten. Cykelstråken och de goda bussförbindelserna gör att du smidigt kan ta dig dit du vill! Den enkla och moderna utformningen av bostäderna innebär att du slipper tänka på tidskrävande underhåll och renoveringar.

En aktiv fritid

Ett antal fritidsaktiviteter kan utövas på gångavstånd: utförsåkning i Källviksbacken eller längdskidåkning i belysta spår, golf i Samuelsdal eller sjöaktiviteter på Runn. Båthamnen i Källviken ligger bara en dryg kilometer bort. Cirka två kilometer från området finns dessutom Falu Ridklubb.

Promenera i vacker blandskog 

Lilla Källviken ligger bara några kilometer från centrala Falun, men ändå nära naturen. Grönytorna i området består av orörd naturmark. Kliver du utanför dörren så finns naturens upplevelser runt knuten. Rensa tankarna och andas in den friska luften i den närliggande blandskogen eller sätt dig på en sten och fika i solskenet. 

Ut i vida världen - eller bara "ut på stan"

Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda. Riksväg 50 och E16 ligger bara nå- gon minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Från järnvägsstationen i centrala Falun tar du dig enkelt vidare mot till exempel Gävle och Stockholm och vidare ut i världen.

Kedjehus på ett plan, BOA 92 m²

Modernt enplanshus med hög standard som gestaltningsmässigt flirtar med Dalarnas lokala byggnadstraditioner. Bostaden har en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd. Genomsikten från entré ut på baksidan suddar ut gränserna mellan ute och inne, och de stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Tvättstugan är smart placerad i anslutning till entrén, vilket gör det lättare att ta hand om smutsiga utekläder direkt innanför dörren. Till det största av de tre sovrummen finns en praktisk ”walk in closet” och för att höja trivselkänslan går det att välja till en braskamin till vardagsrummet.

Till bostaden ingår även en egen carport i direkt anslutning till bostaden samt ett rymligt förråd på den egna trädgården. Trädgården är det bara att njuta av efter inflytt då färdigställande av planteringsytor, häckar, plattläggning, grusgångar och gräsmattor ingår.

Fler projekt i Lilla Källviken

Myresjöhus vill gärna få förmånen att bygga bostäder för en bred kundgrupp. Därför erbjuder vi flera olika projekt i populära Lilla Källviken. I Brf Dora Lindgrens väg 1 bygger vi mindre kedjehus med en boarea på under 100 m². Söker man boende i en något större bostadsrätt finns Brf Moder Elisabeths väg att tillgå, där vi bygger radhus med en boarea på 120-137 m². Välkommen att lämna din intresseanmälan för det projekt som passar just dig!

Välkommen till Brf Dora Lindgrens väg 1!

För mer information

Per Forell, projektutvecklare, tel 010-434 13 54
per.forell@obos.se

 Situationsplan

 Kontaktuppgifter

 • Namn:Roger Albinsson
 • Titel:Säljare
 • Telefon:010-434 13 62
 • Mobil:070-567 70 00
 • E-post:Skicka e-post

Dela / Tipsa / Skriv ut

  Skicka